tisdag 18 oktober 2011

Bort regn, bort!

En regnig dag spenderas inomhus, eller? Ingen hemlighet att människan bli smått deppig av det kalla, blåsiga och regniga vädret. Samma gäller för Hugo och han är nog värst av oss alla när det gäller promender i regnet. Helst vill han inte ens sätta sin lilla tass utanför dörren, utan vänder in till trappuppgången med huvudet nedsänkt. Det blev en snabbvisit utomhus tidigare idag men senare på kvällen tog vi oss en längre promenad nere vid Ribersborg, kallt men skönt. Med dem varma kläderna på var det inte undra på att svetten rann nedanför ryggen väl hemma. En bra uppvärmningen till träningen här hemma som gick bra, mycket intensivt och utmattande. Imorgon blir det en tripp till gymmet och sedan på kvällen blir det tyngdlyftning och handboll. En lång promenad med Therese är dessutom inbokad. En minst sagt aktiv onsdag väntar mig.

 Hugo nere vid Ribban.

Kvällens bus, Hugo är igång :)
___________________________________

Om vi går över till kvällens middag som jag tillagade blev mums mums. Johan fick göra sin potatismos som han så önskade och här kommer resultatet:
300 gram kycklingfilé (panerad i grahammjöl och ägg)
Hemmagjord potatismos (potatis och en skvätt mjölk, salt, peppar och riven parmesan ovan)
Två matskredar av gräddfil blandat med pepparrot, djionsenap, vitlök, salt och peppar.
Sallad, purjolök och halv avokado.

Så här åt vi efter dagens träning, vad det blir till middag imorgonkväll återstår att se. Kanske Johan tillagar något smarrig eftersom han inte har någon handbollsträning i Trelleborg.

Hörs imorgon!
Kram

3 kommentarer:

  1. Tjenixen. Vet att www.northsport.se har dom eller ska sälja snart, va där jag såg dom men dom kostar en del från dom. Att beställa från deras egna hemsida är mycket billigare. Mitt gick totalt på 437 kr med frakt. På northsport kommer dom kosta runt 700 kr. Så jag rekomenderar hemsidan.

    SvaraRadera
  2. Vilken god middag!! Precis i min smak :)
    Ska testa den där paneringen.

    SvaraRadera
  3. Supergott Katarina! Måste provas!:)

    SvaraRadera