lördag 23 april 2011

Hur gick uttagningen för mig då?

Då var dem gjorda, testerna till att bli utmanare i Gladiatorerna och jag säger endast en sak OJ BOY vad roligt det var! Visste absolut inte vad som väntade mig när jag klev in på GIH, hur det skulle gå på mina egna tester osv. Jag är så grymt stolt över mig själv och prestationen jag levererade idag.
Alla deltagare var ju grymt bra vältränade, jätte trevliga och stämningen var otroligt lättsam under hela dagen. Lärde känna några mycket trevliga personer som jag definitivt kommer fortsätta att hålla kontakten med.

Dagen började med lite information, ví var ca 30 tjejer och lite fler killar. Hälfen skulle bort och fick åka hem efter lunch, efter 3 tester. De tittade inte endast på resultatet utan på personligheten och hur man socialiserade med andra och vilken attityd man har och massor med annat.

Mina testresultat på förmiddagen:

* Harrestest: Tiden 11.22 (bäst av alla tjejerna)
* Chins: 13 st strikta, dvs inget gung! (topp 5 av tjejerna)
* Hängandes i ringar, lyfta benen upp till ringarna och röra dem: 24 st, strikta, utan gungning (vet ej riktigt vad alla hade, men topp 5 säkerligen )
* Klättra i rep: Testet var att kunna klättra upp för ett rep, högst upp och ta sig ner. Ingår i hinderbanan så de var tvungna att kolla så man kunde det: Jag fixade det, inga som helst problem!

Sedan var det lunchpaus, rätt jobbig väntan i ca 90 minuter. Fortfarande nervös var jag och pulsen var hög vill jag lova! Efter lunch hade de satt upp lappar och alla rusade fram, SER MITT NAMN och kände sådan lättnad! Då var det dags att ladda för nya tester!

Sedan sprang vi "idioten" i 150 meter med 5 koner utsatta på halvplan i en idrottshall med 6-7 m mellanrum kan jag tänka mig, som man skulle runda och springa till start osv. Den ingår i SOK:s fysprofil, ni som gjort testet vet vad jag menar:) Sedan vilade man i 3 minuter för att återigen göra samma test. Där är man ute efter återhämtningen, man ska ha så lite tid som skiljer sig däremellan. Mitt resultat 36 sek, BÄST av alla återigen, och andra gången 37 sek. Riktigt nöjd med den, mjölksyran var extrem och jag fick minsann upp pulsen på säkerligen över 185 s/m!

Vi fick en mycket kort vila och sedan var det dags för Beeptest. Där fick jag strax under 13 och det var 2 tjejer som sprang några längder efter mig. Sjukt nöjd med det pga den ofantliga mjölksyran jag och alla andra fick i föregående testet.

Sista testet gick endast ut på att hoppa från 5 meters svikt ner i en bassäng och simma in till kanten. De var tvungna att kolla simkunnigheten, finns moment med vatten i Gladiatorerna.

Mellan testerna skulle vi "pitcha" oss själva framför en kamera i 1 minut, varför just jag ska vara med i Gladiatorerna. Det gick jättebra! Kändes bra när jag gick ut därifrån! Här handlade om att "sälja" sig själv för TV4, här kom man ingenstans med ödmjukhet, ooohh noo! Det gällde att visa framfötterna och våga lyfta sig själv på alla möjliga vis. Det var bara till att argumentara varför man var unik! Sedan intervjuades vi av Hans Wiklund sam producenten och det flöt på grymt bra, nöjd nöjd nöjd är jag. Ångrar ingenting, jag var mig själv och berättade om mitt liv och varför dem skulle välja just mig.

Allt som allt, jag är så sjukt nöjd med dagen och kan tacka min sambo som anmälde mig, han gjorde en otroligt bra presentation av mig. Av 8800 sökande kom jag bland ca 120 tjejer. Igår var det också tester, och imorgon är det 30 nya tjejer och killar som kommer.
Antalet igår var dem 10 st som gick vidare till testerna efter lunch och idag var vi 14 st, så imorgon landar det också någonstans runt 15. Av oss 40  tjejer kommer de välja ut 16 som ska deltaga i programmet!
De eviga väntan återstår nu!

Om ca 2 veckor vet jag om jag är en av dem!

Bjuder på några bilder:

Nöjda och glada deltagare som precis avslutat förmiddagens tester!:)


Jag och Emelie, väntar på att bli intervjude av Hans Wiklund! Underbart trevlig tjej, kommer definitivt hålla kontakten med henne. Hennes pappa var också med och fajtades om en plats. Sjukt imponerad blir jag! När jag är 50 år ska jag också minsann vara i hennes pappas form ;)


 Vi satt ute i solen och åt lunch, socialiserade och bara njöt.


Avrundar för idag, blev ett lång inlägg :) Dags att göra sig ordning, födelsedagsmiddag för mig och Rebecca. Sedan skulle alla deltagarna ut på något schysst ställe så vi tre kanske kommer dit senare ikväll.


Tack för mig!
Over and out!

4 kommentarer:

  1. Du såg verkligen snabb och stark ut, hoppas du lyckas :-)

    /Niklas E

    SvaraRadera
  2. Sitter här och bara GAPSKRATTAR rakt ut när jag läser om dina tester och din lilla Dajsan-reklamfilm. Jag kan SE dig framför mej. Hur du bara REGERAR. Känns dock lite konstigt att du inte är BÄST i allt? Topp 5? Vad hände där? Hahaha!!!

    SvaraRadera
  3. Kära Helen:) gapskrattar du ? hahaha... bäst är jag ju inte allt. Gjorde mitt bästa och det känns sjukt bra! :) Du är för rolig haha..

    Tack Niklas E, detsamma! Du har ingen blogg? det var din jobbsida eller? Ha det toppen och lycka till!

    SvaraRadera
  4. Hej igen!
    Jag har ingen blogg eller hemsida, jag bara skrev nåt för att man skull det. Inte så smart gjort kanske...kollade faktiskt inte ens om det fanns en hemsida som hette så, så det var förmodligen inte så smart.. :-D

    Men men, går jag vidare får jag väl skaffa mej en blogg. Går du vidare kommer jag heja och säga att jag vara på samma uttagning som dej :-)
    Kör hårt !

    SvaraRadera