lördag 10 mars 2012

Hejdå division 2 - HEJ DIVISION 1!

Då var det klart! Jaaaaaa! Fyyy fan vad skönt! Äntligen kan vi fira avancemanget! Vi vann dagens match mot Pandora inför 400 personer och det var bra tryck emellanåt! Vårt försvarsspel var under första halvlek i princip fläckfritt och Evelina briljerade i målet! Efter 24 minuter hade de gjort 4 mål på oss och Pandora är inte dåliga ska ni veta utan vi storspelade bakåt! Framåt fungerade vårt spel riktigt bra i första halvlek, en aningen segare i andra vilket förmodligen berodde på nerverna. Halvtidsresultatet var 12-6 och vi vinner matchen med 17-12. Ingen vidare utdelning framåt i andra men det viktiga var att vinna i dag! De punktade mig från start till slut, otroligt tråkigt! De var verkligen fastklistrade mot mig konstant, bull! Det säger mycket om deras försvar, att de inte lyckas hålla ihop det utan måste punkta och det roliga är att det inte fungerade då andra steg fram!

Det blev självklart skumpa och annat skoj efter matchen och just nu är vi på restaurangen Harmony och inväntar maten, passar på att uppdatera er så länge. Vi festar vidare hos Anna i laget senare och dansar loss på Kräm inatt.

Ha en grymt bra kväll där ute för det kommer vi garanterat ha!



2 kommentarer:

  1. Grattis till vinsten!
    Var och tittade på matchen. Bra stämning på läktaren hoppas det kändes ner på plan. Ni var riktiga fighters
    Ha en bra vecka kram

    SvaraRadera
  2. Tack ska du ha!
    Ja, självklart hörde vi ert stöd från läktarn! Betyder mycket och vi hoppas att ni fortsätter komma nästa säsong!
    Vi fightades på rätt bra, försvaret var suveränt emellanåt!:)
    Tråkigt för min del att jag inte kom in i anfallsspelet pga de punktade mig hela matchen. Men men... det viktiga var att vinna:)

    SvaraRadera