onsdag 28 mars 2012

CL

Självklart fotboll denna afton men det ser inte så där ljust ut för Milan... Dock har de haft några fina chanser, måste sätta de i mål! Kom igen!

Vi befinner oss i "Manges sportstempel", mätta och belåtna men inga mål än så länge. Tio personer fastklistrade vid TV:en och strax startar andra halvlek. Kom igen Milan!!!

Hugo har också sällskap

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag är nyfiken på periodisk fasta, har läst din blogg ett tag, du är verkligen duktig med din träning och handboll. Jag är 52 år tränar i perioder just nu inget alls. Jag jobbar natt och äter mycket oregelbundet. Har bantat sen jag var typ 20 år, gått på både viktväktarna, Itrim och Extravaganza druckit soppor betalat dyra pengar för att gå ner snabbt i vikt för jag är så otålig. Jag mår så dåligt att hela tiden gå upp och ned i vikt, varje gång jag tagit tag i det har jag gått ner ca 15-25kg just nu väger jag säkert strax under 90kg har inte vägt mig på ett tag, känner mig så misslyckad hela tiden. har säkert gått ner 100kg men gått upp minst 100kg under 30 år. Har du några bra tips.

    Mvh Anneli

    SvaraRadera