fredag 13 januari 2012

Anta utmaningen på Maxim.se och stötta oss utmanare!

Alla utmanare i Gladiatorerna presenteras inför varje program på maxim-utmaningen.se som är sponsor för programmet. Där kan ni läsa smarrigheter om oss men också tävla om fina priser. Fem duktiga och härliga utmanare skriver bl.a en blogg, lägger upp klipp och annat skoj. Står ni på vår sida är det detta den rätta sajten att besöka tillsammans med Gladiatorernas sidan på TV4.

Varje vecka presenteras "utmaningar" av blogggänget som ni läsare kan anta och tävla om fina priser. Missa inte veckans tävling som den grymme utmanaren Eric visar, nämligen en "turkish get-up".  Hur ser din ut? Skicka in ditt bidrag och vinn fina priser! Gå in här för att posta in ditt videoklipp!

På Maxims webbshop här kan ni också handla deras produkter som är bl.a proteinpulver, kreatin och massor med andra bra och goda kosttillskott. Prova!
Och glöm inte att titta på lördagens program 20.00 där duktiga Gunnar och Emelie Trossö som sysslar med kampsport och för övrigt är far och dotter (hur häftigt är inte det?), tar sig an fotbollsspelaren Atcha Adina och tennisspelaren Olivia Boija! Missa inte!

Lördagens tävlande:

Emelie Trossö

Gunnar Trösso

Olivia Boija

Atcha Adinda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar