lördag 12 november 2011

TRX Suspension Training i din Iphone!

Ahhh... det blev ett till inlägg innan läggdags. Kom just på ett bra tips till er har TRX Suspension Training! En app i Iphonen där ni hittar många bra övningar. Kvaliten är kanon!

"Virtual Trainer TRX ger dig 31 övningar anpassade för Suspension Training med de populära TRX produkterna. Alla övningarna presenteras i skarpa och högupplösta videoklipp producerade med en tydlig vit bakgrund. Med Suspension Training använder man den egna kroppstyngden och graviditaionen för att framkalla styrka, balans, flexibilitet oc stabilitet. Suspension Training gör att du kan träna hemma, på resande fot eller på gymmet så att det inte finns någon ursäkt till varför du inte alltid kan få en snabb oc effektiv träning som ger resultat. Övningarna utförs av TRX- gurun och professionella instruktören Seth Ronland"

Jag är inte det minsta förvånad över att vi får se Seth i appen, han är i en klass för sig och alltid först med allt kvalitativt inom träning och nutrition! Vi får verkligen hoppas på att han tar hem titeln som Sveriges bästa personliga tränare. Han är bäst, så enkelt är det! Jag har träffat måååånga duktiga PT:s och tränare och ingen kommer ens i närheten av hans kompetens! Gå gärna in och rösta HÄR!

Sök på Virtual Trainer TRX i App Store i era Iphones och ladda hem appen!

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar