söndag 25 september 2011

Nyttigt extra grovt bröd

I min diet äter jag Kung Markattas extra grova rågbröd som jag varmt vill rekommendera er!

Kung Markattas Extra Grova Rågbröd bakas på ekologiskt fullkornsmjöl. Hela rågkärnan används vilket ger ett extra näringsrikt mjöl och en hög andel kostfiber. För att bevara näring och ge brödet den karaktäristiska mörka färgen används en unik tillagningsmetod där brödet bakas med ånga under låg temperatur i hela 20 timmar. Brödet är kraftfullt och smakrikt att äta som det är, men prova gärna även att rosta brödet och avnjut med ditt favoritpålägg, som en god, hälsosam start på dagen, till maten, eller som ett mättande mellanmål.

Innehåll: Råg fullkorn (60%)*, vatten, mörkt kornmaltsextrakt*, havssalt, jäst.* = KRAV-ekologisk ingrediens.



Näringsvärde
Energi
808 kJ/192 kcal
Kolhydrater 35 g
varav sockerarter 5 g
Protein 5 g
Fett 1 g
varav mättade 0,2 g
Kostfibrer 11 g
Natrium 0,6 g




Brödet är så gott att jag varken äter smör eller pålägg längre!
Kung Markattas ekologiska bröd hittar ni ICA Maxi och Coop. Finns självklart på Breeze Fitness också nere i Ystad.

Smaklig måltid!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar