fredag 26 augusti 2011

The perfect day!

Jag fullkomligt älskar fredagar! Inte nog med att solen skiner över oss idag, jag slutar nämligen från jobbet 12.30. Det innebär gott folk att man kan hitta på saker och ting innan träning. Därför unnade jag mig hela 90 minuter av therapy helkroppsmassage hos Sabai Thai Massage och tjejen var extremt duktig. Har fått massage av många genom åren och kan därmed dra slutsatsen att hon kan sin sak. För endast 490 kr, ja tack! :)

Insåg snabbt att det fick bli vilodag efter den massagen som egentligen var ett träningspass för musklerna. Imorgon väntar Trelleborgsloppet på 5km som springs av både damerna och herrarna. Eftersom vi damer spelar match 3,5 h efter loppet, springer vi som en samlad trupp och samtidigt promotar oss. Herrarna som istället har träning senare under dagen, efter vår match ska springa enskilt och så fort som möjligt.

Efter matchen väntar grillning hos Eje ute på landet och kanske poolhäng om vädret tillåter det för att avsluta lördagen en sväng på Trelleborgs festival. Kommer därmed bli en mycket trevlig lördag. Vad ska ni hitta på i helgen?


Vi har precis varit på en promenad med Hugo och snart ska vi möta upp Anna, Ola och Fredrik på Koi för lite Sushi, mums!
Hörs senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar