söndag 27 februari 2011

Halleluja moment!

Efter gårdagens match blev det en aningens lättnad i laget, vi vann komfortabelt med 7 bollar mot Partille. Vi kunde pusta ut rejält då vi fick behålla andra platsen i serien. Men så plötsligt hör vi skrik utanför omklädningsrummet och jag tänkte "vad sjutton händer?". Då händer det som ingen trodde, nämligen att Örebro förlorar mot Rimbo och vi återupptar första platsen i Allsvenskan. JAAA!

Skön stämning hemma hos Vera senare på kvällen, vi åt god mat (jag åt kyckling med bakad potatis), pratade om allt möjligt, några drack lite vin. Hödpunkten måste ju ha varit Dirty Dancing som visades på tv, min favoritfilm och det var fler som delade den smaken med mig i laget.

Jag hann dessutom inom Björns place där jag mötte upp Johan senare på kvällen, Björn firade hans födelsedag. Lugnt och skönt var det även där men jag trodde ärligt att jag skulle infinna mig i våran mysiga säng tidigt, men icke, klockan visade 03.30!

Lite bilder från min lördag:

Hemma hos Vera, vi väntar på maten.

Tror Nina masserar Jennie och Emma är allmänt glad:)

Ingen bränna här nej, vit som bara den! Vintern har varat i en evighet! Sol tack!


Körde runt 23.00-tiden hem till Björn som sagt och det blev massor med snicksnack! Gissa om jag blev kör i Catherines Burberryskor?

Jag blev ju knappt shoppingsugen när jag provade dessa snyggíngar! Men nej Dajana, måste hålla i plånboken rejält fram till juli månad. Vill istället shoppa loss i New York och kunna köpa mig precis vad jag vill!
_________________________________________________________________________

Söndagen har gått åt att måla lite fönster och chilla här hemma, välbehövligt för imorgon är det dags att återgå till arbetet efter en veckas sportlov (som mestadels spenderats i sängen pga febern).
Ikväll hade jag ett nytt klientmöte och jag är säker på att den här klienten kommer nå sina mål, kommer bli kul att arbeta med henne! Resultatet presenteras om tre månader.
_________________________________________________________________________

Johan har satt ihop vårt kontorsbord/mitt sminkbort (allt i ett) i vår walk in closet och måste säga att det rummet är faktiskt så gott som klart. Lamporna ovanför gardaroberna ska fixas av elektrikern den här veckan och två hyllor ska sättas upp, sedan är det klart!

Ni får en liten glimt av vår underbara walk in closet. Den här byggde Johan idag och jag är happy! Känns verkligen flickigt men det struntar jag i, den blir perfekt i det här rummet. Ovan tillkommer två hyllor där vi ska ha våra jobbpärmar och allt annat. Ni ser lite av gardaroben bakgrunden i spegeln, det är superfint! Ja juste, det fattas lister som ni ser på bilden som också står på "to do list" den här kommande veckan.

Dags att göra lunchlåda till imorgon och det blir laxfilé, bönor och sallad, jammi! :)

Ha en bra vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar