söndag 27 maj 2012

Avkopplande helg

En helg utan några direkta planer slutade med två mysiga utflykter. Tanken var igår att vi skulle ta oss en runda på stan här hemma i Malmö men Johan kom på den lysande idén att vi istället skulle ta bilen över till Köpenhamn. Vi stösade runt i köpcentret Fisketorvet och några plagg hittade vi. På kvällen hade vi några vänner över för Schlager och lördagen kunde inte ha slutat på bättre vis än vad den gjorde, Eurovision hem till Sverige!
Bilen for mot Mölle som ligger utanför Höganäs idag, där vi nöjt av Afternoon Tea på Grand Hotell som har en fantastisk utsikt och god mat. Även denna dag bjöd på shopping, på Lager 157. Nu måste jag hålla i plånboken framöver med tanke på de två resor som väntar mig i juli, de kommer bli dyrt!

Mästarnas Mästare har vi givetvis tittat på ikväll, vilka grymma atleter och mina favoriter är i final. Wislander, Anna, Jörgen och Wiberg gör upp om mästertiteln. Söndagen avslutas med ett löppass som jag sett fram emot hela dagen.

Otroligt fin utsikt från hotellet. Vi tog  en lite promenad med Hugo också.




















Det turkosa linnet fick följa med hem i shoppingbagen igår. Dagens outfit till höger, kavajen fick åka av då det var rätt varmt.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar