torsdag 10 november 2011

Uppdate från löpspåret!

Underbar känsla att få komma ut i det kyliga höstvädret och springa igen. Denna gång blev det 8 x 200 meter, maximal löpning i alla intervallerna.

Första intervallen kändes lite tung men sedan släppte det och jag kunde trycka ordentligt i löpstegen, great feeling! Aktiv vila mellan intervallerna, 200 meter joggning.

En trip in till gymmet där vi körde på rätt intensivt och nöjda efter dagens insats.

Snabba ryck i duschen för att ta plats på läktaren då herrarna tog emot OV Helsingborg. Oj oj vilken match det bjöds i Söderslättshallen! Snöpligt att herrarna förlorade med boll :( Resultattavlan visade 17-23 med ca tio minuter kvar och matchen slutade 22-23, riktigt tungt måste jag säga och ändå ledde Trelleborg flera gånger i matchen. Nåja, efter den tuffa perioden med fem förluster i baken ser det ljust ut återigen beträffande försvarsspelet, viljan och glädjen! Nästa match tar ni killar!

Nu gick jag ifrån ämnet, händer lätt när det handlar om handboll:)

Imorgon är det fredag, jobb och ett klientmöte står på schemat och därefter blir det träning som vanligt. Helgen i övrigt kommer ägnas åt träning.....gym, TRX Suspension Training, Rip Trainer, löpning:)