lördag 30 juli 2011

Spontan parmiddag!

Ursäkta den korta vila från bloggskrivandet, har inte riktigt kommit in i verkligheten här hemma, suck! Jag är på rätt spår nu igen och idag kommer det fler inlägg:)

Sedan hemkomsten i tisdags har det endast tränats och chillats i hemmet, blir deprimerad över det tråkiga vädret:( Vill komma ut och hitta på något, men icke, den härliga "svenska" sommaren gör saken lite svårare.

I alla fall i onsdags efter min handbollsträning blev det en spontan grillning här hemma med Ola och Anna. Älskar när något händer spontant! Johan var så gullig och hade förberett allting innan jag steg innanför dörren, hungrig var jag! På menyn stod det ungsbakade rotfrukter (palsternacka, morötter och rödbetor) och fläskfilé från grillen. Anna och Ola tog också med några goda Chorizokorvar som hamnade på grillen.

Onsdagsmys hos familjen Jovanovic/Börjesson!

Hugo har hittat sig en ny kompis.


Somnde som en stock efter middagen. Skönt att träna handboll och bli riktigt utmattad efter fys, handboll samt löpning! Roligt att klubben gjort klart med tre nya spelare från H43 Lundagård och Lugi. Träningarna ser bra ut, kommer bli så skoj att spela match snart, yeeey!

Cao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar