lördag 2 april 2011

Recovery!

 Herregud vilket intervallpass jag gjorde för en stund sedan! Kunde banne mig knappt ta mig upp för trapporna efteråt. Enligt vårt träningsschema vi fått av tränarna så startar vi inte med intervaller förrän om några veckor men eftersom jag redan sprungit min återhämtningsrunda på 50 min igår och kände mig kry idag, så varför inte springa intervaller?

Började med en rejäl uppvärmning på 15 minuter, löpteknik. Arbetade med att få igång hamstrings, gluteus och mina fotisättningar. Extremt noga med att värma upp mjukdelarna rejält innan jag belastar kroppen för maxträning.
Huvudaktiviteten blev intervaller på 15 sek löpning 100 % - 15 sek vila - i 6 minuter x 2 och 3 minuters vila mellan. Min puls var uppe i nästan 190 s/m varje intervall. Helt slutkörd var jag efter de här 12 minuterna. Var duktigt nära på att spy efteråt, men lyckades hålla mig, verkligen maxlöpning.
Efteråt blev det lätt nerjoggning i 15 minuter, och det behövde jag!
Min kropp är lite trött nu, ska dra Tiger Tailen några gånger på benen.
RECOVERY!!!



Knappt trött när jag kom innanför dörren!?


Den här minen visade jag under löpningen :)

__________________________________________________________________

Nu ska jag återgå till hushållsarbete, har fyra fönster kvar att putsa!
Ingen aning vad som händer ikväll?!
Imorgon spelar Johan match, elitseriekval mot Ystad och jag passar på att träffa min kära vän Michelle, när vi ändå är i Ystad!

Ha en helt underbar lördag!
Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar