lördag 7 april 2012

Inspiration - fyll på din träningsgarderob!

Har ni tröttnat på era träningskläder och är i behov av nya, snygga med bra kvalitet? Själv inser jag snabbt att det var längesen jag gick på knock vad gäller min träningsgarderob förutom något plagg runt juletid från Peak Performance. En av de två stora resväskorna jag hade med mig hem från USA i somras var bl.a proppad med träningskläder från mitt favoritmärke, nämligen Under Armour. Förvånandsvärt har märket fortfarande inte slagit igenom ordentligt här i Sverige vilket är märkligt med tanke på att det är en av världens största!

Det hela började med en enkel plan för att göra en överlägsen T-shirt. En tröja som gav kompression och transportera bort svett från huden istället absorbera det. En t-shirt som arbetade med din kropp för att reglera temperatur och förbättra prestanda. Det här låg i grund för det fantastiska underställen och träningskläderna från Under Armour. Under Armour grundades 1996 av tidigare University of maryland fotbollsspelare Kevin Plank, Under Armour gör nu bara kläder av högsta kvalitet, utrustning konstruerad för att hålla idrottare svala, torra och smidiga under hela matchen, tävlingen eller träning. Tekniken bakom Under Armour mångsidiga produktsortiment för män, kvinnor och ungdomar är komplex, men programmet för att utnyttja fördelarna är enkel: Använd Heat Gear när det är varmt, Cold Gear när det är kallt, och All Season Gear mellan ytterligheterna. Under Armour uppdrag är att förse världen med tekniskt avancerade produkter tillverkade med deras överlägsna struktur, exklusiva fuktreglering, och beprövad innovation. Varje Under Armour produkt gör något för dig, det är som gör dig bättre. Och det förstår fler och fler, därför växer Under Armour och blir mer och mer populärt över hela världen. Hos Under Armour är det idrottaren som står i centrum, det ser man tydligt på deras produkter men också bland dem som jobbar på och med Under Armour.

I Sverige är det Stadium av de stora kedjorna som har ett litet utbud av Under Armour, har hört att även Teamsportia har något på deras lager men hittar tyvärr inget på nätet. Det bästa är att skeppa över ett paket från USA såklart och handlar du några plagg, lönar det sig också. Annars kan ni hitta en del av sortimentet på Gymgrossisten.se, Snowandmotion.se och beachandmotion.se, Svenskt kosttillskott.se och Breezefitness.se

Tänkte tipsa er om några produkter som ni kan hitta här i Sverige och även beställa via nätet.


För henne, ett par snygga short som du kan beställa HÄR och finns även i svart
kostnad 245 kr
I GOTTA HAVE:)


För henne, en bekväm sporttopp som du kan beställa HÄR och även köpa på Stadium
Kostnad 295 kr


För henne, ett par hotpants/cykelbyxor som du kan beställa HÄR
Kostnad 395 kr


För honom, träningströja i kompressionmaterialet HeatGear vilket ger bra andasfunktion och ger stöd och ger stöd åt musklerna. Finns på Stadiums webbshop HÄR eller i deras butik.
Kostnad 349 kr

För honom, träningstights finner ni i Stadiums butik eller HÄR
Kostnad 599 kr




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar